De ce TotalInfo?

Înţelegem realitatea economică

Noi ştim cât de uşor este să faci greşeala de a te detaşa, să calculezi situaţiile financiare ca şi când ar fi o statistică. Dincolo de cifre noi vedem oameni, muncă, resurse şi idei de afaceri.

Comunicăm rezultatele intermediare

Apreciem munca de grup şi considerăm că succesul în echipă este comunicarea. Nimeni nu poate realiza de unul singur ceea ce poate face împreună cu alţii.

Respectăm standardele de calitate

Respectul de sine vine din valoarea lucrurilor pe care le facem. Calitatea este un lucru prea important pentru ca să o lăsăm nemăsurată şi prea general ca să putem face asta fără standarde.


Echipa noastră

Cristina Draghici – Expert Contabil

„Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuie sa ai incredere in tine, viziune, munca, determinare si daruire”

Daniel Oancea – Contabil Sef

„Daca vrei sa traiesti fara a munci vreodata, trebuie sa fii profund indragostit de o anumita activitate.”

Mihaela Toba – Inspector R.U.

„Fiecare dintre noi a fost facut pentru un anume tip de munca si dorinta de a face acea munca a fost pusa in fiecare inima.”

Claudia Nicolae – Contabil Sef

„Un om care nu muncește nu știe să prețuiască munca altuia. După cum o zi bine întrebuinţată ne dă un somn liniştit, tot astfel o viaţă bine folosită ne dă un sfârşit fericit.”

Marilena Himcinschi – Director Economic

” Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă-ţi place ce faci, atunci vei avea succes. – Albert Schweitzer ”

Elena Filip – Economist

”  Întotdeauna să ai grijă de la cine înveți. Nu ascultă oamenii care nu au parte de succesul pe care ți-l dorești tu. – Ehab Atalla

Daniela Grigore -Manager R.U.

” Secretul bucuriei în muncă constă într-un singur cuvânt – excelenţă. A şti cum să faci ceva bine înseamnă a te bucura de aceasta. – Pearl Buck .”

Diana Cretu – Salarizare

„Toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf.”

Recenzii

Firme de contabilitate

Firme de contabilitate